ChatBox Szabályzat

1 tartalom / 0 új
sidocious
sidocious képe
Offline
Itt volt: 5 hónap 1 hét
Csatlakozott: 2006-06-12 08:33
ChatBox Szabályzat

Nem túl sok, ellenben annál inkább betartását tekintve kötelező jellegű szabály van.

Ezek az alábbiak:

- Flame-nek, azaz a veszekedésnek helye nincsen a chatboxban sem, nézeteltéréseiteket intézzétek email-ben, MSN-en, Skype-on, vagy bárhol másutt. Amennyiben az admin felszólítására sem fejezed be, BANNOLÁS a jutalmad.

- A CHATBOXBAN KÉRDEZNI TILOS! A problémákat a fórumban kell felvetni és a választ is ott kapod meg. Amennyiben ennek nem tudsz megfelelni, BAN a jutalmad ismételten. Először csak 1 hétre, aztán örökre...

- Rasszista kijelentések, politikai tartalommal bíró megjegyzéseket, vallási, bőrszín, etnikai, filozófiai ellentétekre vonatkozó vagy azokat keltő kijelentéseket TILOS használni, kérdés, figyelmeztetés nélkül BANNOLÁS-t kapsz.

- A fórumokat először nézd át, hogy szerepel-e már ez vagy az a téma, ne nyitogass százával topicot, mert az csak a kisebbik jutalom, hogy töröljük a topic-ot, de még WARN-t, rosszabb esetben BAN-t kapsz.

- WAREZ témakörét érintve a Site, ezáltal az XboxKlub és annak csapata NEM TÁMOGATJA, hogy az oldalon másolt játékokkal kereskedj, éppen ezért ezt a fórumban se tedd, a jutalom a szokásos, WARN, kisvártatva BAN!

A büntetés első körben 1 hét, majd 2 hét, majd 1 hónap, és végleges kitiltás.

Ha mindezt úgy teszed, hogy még meg is bántasz valakit, akkor azonnali ban és usertörlés...


AMENNYIBEN EZEKET BETARTOD, SOSEM LESZ GONDOD A FÓRUMOK HASZNÁLATÁBAN.