Classic Xbox autóba építése

4 tartalom / 0 új
Utolsó bejegyzés
icemad
Offline
Itt volt: 10 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-11-21 16:57
Classic Xbox autóba építése

Sziasztok. Kocsiba akarok építeni valami komolyabb audio/video lejátszó eszközt. Gondolkodom még a carpc-n is. Az xbox azért lenne jó, mert végülis minden benne van ami nekem kell. DVD, divx, mp3 lejátszó, képnézegető. Ehhez kell még egy 7-8 collos kijelző, meg egy átalakított vezérlő a kormányra, amivel kezelem magát a szoftvert.Plusz egy másik, amivel az anyósülésen esetleg játszhat valaki. Ebből csak az xbox, meg az irányítók vannak meg. A többiben tudtok segíteni? Milyen kijelző lenne jó, tápellátást hogyan lehetne megoldani,hogy lehet a hangot összehozni a kocsiban levő hifivel, stb.? Csinált már valaki ilyet? Neten láttam 1-2 helyen, bár az is inkább ps2-re volt leírás.Vagy válasszam inkább a carpc-t?Az drágább, de többmindenre jó. Segítségeteket előre is köszönöm. Sziasztok.

dundiego
dundiego képe
Offline
Itt volt: 6 év 3 hónap
Csatlakozott: 2007-02-15 08:41

Megoldható a dolog...

Keress PÜ-ben. PS2-t már építettem be kocsiba...

Tudok segíteni neked...

"A idő tűz, melyben égünk!"

"Az Idő Tűz, melyben Égünk!"

czcz
czcz képe
Offline
Itt volt: 1 év 1 hónap
Csatlakozott: 2007-02-14 14:41

Néztem én is. A Car PC nagyon drága és teljesítményben nem üti meg egy használt P3-as laptop tudását! Akkor inkább egy használt (esetleg LCD hibás) notebook az ülés alá és arra csatlakoztatva egy érintőképernyő ha nem akarsz rá rengeteg pénz költeni. Én Ps2-őt akarok beépíteni csak nem vettem még hozzá LCD-t. A legegyszerűbb ha egy szivargyújtóról működö képernyőt építesz be a kocsiba és arra csatlakozik a konzol + ha van Aux bemenet a fegyegységeden akkor csak rá kell dugni a hangot és már csak a konzol áramellátását kell megoldani. Én a PS2-höz egy szivargyújtós adaptert vettem és működik vele, de az x-boxhoz szerintem már inverter kell + az akksit sem árt nagyobbra cserélni mert zabálni fogja az áramot...

---------------------------------------
Xbox Classic Drinks PS2 Drinks Xbox 360

icemad
Offline
Itt volt: 10 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-11-21 16:57

Hát úgy néz ki, mégis inkább carpc lesz belőle. Egyrészt, most találtam egy olcsó szettet (80k kompletten érintőképernyővel...sztem megéri.), másrészt több mindenre jó.Könnyebb javítani is, ha elszáll egy alkatrész, stb. Azért köszi a segítséget. Sziasztok.