Fórum szabályzat

1 tartalom / 0 új
sidocious
sidocious képe
Offline
Itt volt: 4 hónap 6 nap
Csatlakozott: 2006-06-12 08:33
Fórum szabályzat

Nem túl sok, ellenben annál inkább betartását tekintve kötelező jellegű szabály van.

Ezek az alábbiak:

- Flame-nek, azaz a veszekedésnek helye nincsen egy fórumban sem, nézeteltéréseiteket intézzétek email-ben, MSN-en, Skype-on, vagy bárhol másutt. Amennyiben az admin felszólítására sem fejezed be, BANNOLÁS a jutalmad.

- Rasszista kijelentések, politikai tartalommal bíró megjegyzéseket, vallási, bőrszín, etnikai, filozófiai ellentétekre vonatkozó vagy azokat keltő kijelentéseket TILOS használni, kérdés, figyelmeztetés nélkül BANNOLÁS-t kapsz.

- A fórum alapvetően magyar nyelvű, ezért tartsd be a magyar helyesírás szabályait. És használj írásjeleket, de lehetőleg kerüld azok felesleges, halmozott használatát. Nem kell kiabálni, ordibálni sem (csupa nagybetű használata), hisz nálunk a légkör családias, ahol mindent meg lehet beszélni.

- A fórumot először nézd át, hogy szerepel-e már ez vagy az a téma, ne nyitogass százával topicot, mert az csak a kisebbik jutalom, hogy töröljük a topic-ot, de még WARN-t, rosszabb esetben BAN-t kapsz.

- WAREZ témakörét érintve a Site, ezáltal az XboxKlub és annak csapata NEM TÁMOGATJA, hogy az oldalon másolt játékokkal kereskedj, éppen ezért ezta fórumban sem tedd, a jutalom a szokásos, WARN, kisvártatva BAN!

A büntetés első körben 1 hét, majd 2 hét, majd 1 hónap, és végleges kitiltás.

Ha mindezt úgy teszed, hogy még meg is bántasz valakit, akkor azonnali ban és usertörlés...


AMENNYIBEN EZEKET BETARTOD, SOSEM LESZ GONDOD A FÓRUMOK HASZNÁLATÁBAN.