Netfigyelő: PS4 vs Xbox One

Netfigyelő: PS4 vs Xbox One

Avagy melyiket vegyem meg? (Már ha megvehetném.. )

Mivel nem mindenki tud angolul, vagy van ideje mindent elolvasni, megnézni, azoknak készül ez az írás. Felhívom mindenki figyelmét, hogy az itt következő sorok _NEM_ az én véleményem, hanem nagyobb külföldi médiák tesztjeiből összeollózott montázs.

Xbox One:

Maga a konzol.. Bocsánat, nem konzol. Multimédiás eszköz, ami lejátszik játékszoftvert is...
Akkor el is érkeztünk a mindenki által megemlített dologhoz. Az MS több dolgot akart belezsúfolni a nextgen gépébe (mára pont jelen gen), mint amivel meg tudtak küzdeni. Menet közben pont a legfontosabb dologról feledkeztek el, a játékosról.
A gépek formája és mérete nem témája jelen cikknek, ezt mindenkinek saját szája ízlése szerint kell megítélnie.
Az One teljes multimédiás center, és közösségi hub. Teljes egészében a netkapcsolatra építve. Ha esetleg az elveszik, a képességei ¾-e használhatatlan. Tudjuk, mai világban a net alap, de ezért mégis.. A doboz magában rejt egy X One-t, a kiszolgáló tápot és kábeleket (végre adnak hozzá HDMI kábelt), egy Kinect 2.0-át, és az újradizájnolt kontrollert. A gép méreteit tekintve NAGY, lcd tv alatt nem fér el. A Kinect a csomag kötelező része a hangvezérlés és mozgás lekövetés miatt. Ez mára jóval fejlettebb lett. Precízebb mozgás követés, kisebb tér szükséglet, több játékos megkülönböztetése, stb.. Ha egyikre sincs szükséged, felesleges kiadás, és extra porfogó, mert a gép nélküle nem nagyon akar üzemelni. A joy egybe hangzó vélemények szerint baromi jó, bár az akksi megint kérdő jel lett, mert beépítésre került...

A teljesség igénye nélkül: Közösségi portálok és integrációk támogatása, hangvezérlés (teljes) : itt tegyünk is egy kis kitérőt A funkció csak az anyanyelvi angolt támogatja, azt szinte hibátlanul. A gond ott van, ha nem beszélsz, vagy nem akarsz utasításokat adni. A joyyal a menü használat kényelmetlen, és nehézkes. A menü a megszokott Win8-Tablet imigráció származéka. Csempék, és reklámok mindenütt. Online mozi és zene kölcsönzés, ip tv-s funkciók.. stb. Multitasking, és smarglass alkalmazások szintén az alapokhoz tartozik. Azért itt meg kell említeni, ami azért kicsit viccesen veszi ki magát, hogy a _MINDEN_ platformon ingyen használható alkalmazáshoz, mint a Skype, és Exploler a Gold fizetős tagsághoz kötött, csak ezen megléte mellett használható. Az már megint más kérdés, hogy az Exploler olyan, mint desktop PC-n: borzalmas és baromi lassú.

Játékok:

A nyitócímek közül csak a platform exkluzív címek, amik talán az One felé billenthetik a döntésed. Forza Motorsport 5, ami mindig is egy baromi jó játék volt, most is jól sikerült, bár többen keveslik a hozzá készült 13 pályát. A játék csodaszép, stabil 60Hz-n fut. Killer Instinct: bunyós stuff, arcade kombó őrület. A régi fanok nehezen emésztik, más mint az oldschool. A játék mechanika viszont jó, és élvezetes. Free to play üzleti elgondolás alapján a teljes játékért fizetni kell 40 dollárt. Anélkül csak pár karakterrel csapathatunk. Ryse: ahogy a visszajelzések jöttek az E3 után, kb azt kaptuk, amire számítani lehetett. Ez inkább techdemó, mint játék. Csilli villi gombnyomkodós agyatlan hentelés übergyenge háttér sztorival. (Az élőszereplős kissorozattól meg röhögő görcsöt kaptam.) Más említésre méltó exkluzív nincs.

Köztes konklúzió: a gép teszi a dolgát, szórakoztat. A hozzá készült játékok is ezt teszik. Ha nincs otthon számítógéped, settop box-ot, tableted, okos telefonod, és még játszani is akarsz, akkor ez a Te géped. Viszont fel kell hívjuk a figyelmed két apró dologra. A gép elveszítette a mögötte álló koncepció miatt az eszenciáját, mint játékkonzol. Valamint a beágyazott szolgáltatások (netes multi médiás szolgáltatások) több mint fele _NEM_ fog menni jó eséllyel kishazánkban a lokális korlátok miatt.

PS4:

A konzol méretében majd fele akkora, mint a konkurens, beépített táppal rendelkezik. Több féle bundle kapható. Itt nem a játékokra gondolunk, hanem a kiegészítőkre, mint kamera, extra joy, stb. Az alapcsomag ára a konkurens családéval ellentétben majd 20%-al olcsóbb. A doboz tartalma a következő: gép, kábelek, és a DualShock 4, ami a legtöbb változáson esett át. Visszajelzések alapján sokkal kényelmesebb lett, az új funkciógombok is hasznosak, analógok precízek, ravaszokról már nem csúszik le az ujj. A touchpad-ról (tapipad) még sok következtetést nem lehet levonni, mivel kevés szoft használja, és az is felemás élménnyel.
A gép homlok egyenest más üzletpolitikát követ. Játékosok készítették a játékosoknak. A koncepció teljes egészében erre épít. A gép erősebb, mint az One. Gyorsabb is, de kevesebb szociál, és multimédiás dolog van. Az új menü nagyon gyors és kényelmes. Az alap közösségi funkciók itt is megvannak. Teljes szimbiózisban van a család handheldjével (kézi konzol) a PS Vitával. Az itt említhető legjobb funkció „Vitán”  felül is a Remote Play. PS4 játékokat játszhatsz hálózati kapcsolattal a kézi konzoloddal. Többé nem gond, ha nem akarsz kiszakadni a játékból az asszony Barátok Közt műsora miatt.. Biggrin A gép 500 Gb-s HDD-vel érkezik, ami előre láthatólag nagyon gyorsan szűk lesz, a nagy méretű szoftok miatt, ugyanis minden telepít. A merevlemez szabadon cserélhető. Pozitívum, hogy pl letöltés közben is el tudjuk kezdeni a játékot egy bizonyos százalék után.

Játékok:

Az üzletpolitika leghálásabb része következik. A Sony támogatja az Indie (független kis játékfejlesztő cégek) piacot teljes egészében. Számos cím máris elérhető, és nagyon sok bejelentve. Sajnos van negatívum is: fizetős lett az online multi móka, immáron itt is PS+ (Plus) előfizetés ellenében nyomhatjuk a haverokkal. Cserébe számos funkciót kapunk, ami már régóta váratott magára (pl: party chat). Tovább folytatódik a sikeres Instant Game szolgáltatás (ingyenes játékok az előfizetőknek), amiből rögtön kettő is jár a gépet megvásárlóknak (lentebb).
Killzone: a zászlós hajó, mely reprezentálja, hogy mi is várható a next-most már jelengenes konzoltól. És ez még csak a kezdet. A játék maga azért megosztotta a szakmai közönséget. Nem biztos, hogy szimplán a graf hozza, amit elvársz a játéktól. Knack: akció platformer, Kameo szellemi utódjának szánták. Nem rossz, de közel sem akkora, mint az előd. Resogun: (ingyenes PS+hoz) shootem’up, gyönyörű, immerzív.. Contrast: (ingyenes PS+hoz) egyedi platformer, aranyos sztorival. Mindkét játék nagyon jó teszteket kapot. Még egy apróság.. A géphez kapsz egy hónap ingyenes PS+-t bizonyos ideig.

Köztes konklúzió: ez az igazi nextgen konzol. Itt a potenciál, amire azt mondod, hogy ettől nextgen a nextgen. Pont azt teszi, amit elvársz, és pont úgy ahogy azt elvárod tőle. ÉRZED, hogy ez az egész érted, a hardcore (keménymag)játékosért készült. Sajnos a szoftver kínálat nem sikerült túl fényesre, de ha visszatekintünk, szinte egyik PS új belépő sem büszkélkedhet ennél sokkal jobbal. (Az abszolút csúcstartó PS2 még ennél is rosszabbul állt, és nyitott!)

Végső verdikt:

Xbox One kompromisszumokat volt kénytelen kötni, hogy TV-t nézhess játék közben.. Nem biztos hogy ez túl jó ötlet volt. A PS4 valószínűleg ezért van jelen pillanatban eladási előnyben. Első két nap az Amerikai kontinensen 1 millió darabszám.. Várható volt. Nagyon szép premier. Valamint az ár és erőfölény is jelentősen befolyásolhatja kettejük harcát. Sajnos ismételten az Xbox One húzza a rövidebbet. Itt már csak a játékos, vagyis a Te ízlésed lehet lehet még kérdőjel. Tény, hogy mindkét brand exkluzív címei rendelkeznek egy egyedi ízvilággal. Van aki Halo, van aki Uncharted... És ez így van jól. DE! Beszéljünk egy újabb tényről. Multiplatform címek. Minden játék jelentősen _SZEBB_ a Sonyi konzolján. Részletesebb, magasabb felbontásban, és nagyobb képfrissítési rátával fut. A net tele van ilyen összehasonlító viedókkal. Vegyük azonban figyelembe, hogy mindkét gép sajátos színvilággal operál, mint ahogy már azt is megszokhattuk.
Egyik gép premierje sem volt zökkenőmentes, hibák keserítik meg a játékosok életét. Igaz, egyik géppel kapcsolatosan sincs túl kirívó eset. Meghibásodási ráta 1% alatt. Ezeket gyorsan, és hathatósan konpenzálják. A gond az, hogy sok bejelentett, premierre igért cím csúszik, ami talán mégsem akkora baj, ha ez a minőségen megmutatkozik. És számunkra, magyaroknak a legnagyobb keserűtabletta: Magyarországon mindkét gép csak később jelenik meg hivatalosan. PS4 December 13.-án debütál, míg az Xbox One-ról még biztos időpont sincs... December, tavasz, illetve jövő ősz van terítéken. Reméljük minél hamarabb.

December 13.-án lesz egy PS4 Unboxing (kicsomagoló, első élmény) videó, majd pár napra rá egy részletes vélemény írás.

Köszönöm a figyelmeteket!

Laja X

XboxKlub.hu

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

Magyarországon a One, hivatalosan 2014. szeptemberében fog megjelenni. Nyilván lehet majd vásárolni hamarabb is, de ugye a garancia miatt ez kérdéses, hogy megéri-e?

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Szerintem nem éri meg rizikózni.. Mert gondok vannak. És ha pont egy rosszat fog ki az ember.. Hát.. Biggrin Please, God, HELP! Amazed

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

leo58
leo58 képe
Offline
Itt volt: 4 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-02-22 13:50

Hehe. Nah pont ez az ami miatt mosolygós lesz a dolog. A nagyobb konzolos boltok kialégítik a vásárlók kegyeit és külföldről berendelnek gépeket. Majd ha gond lesz vele nem tudom mennyire simán fog menni a szervizes dolog. Menni fog itthonról az xboxlive ? 1 játékot tudok mondani xbox one mellett, ami az előzetesek alapján tetszett és ez a Titanfall. (Bár ez sem igazán exclusive, mert ha jól tudom lesz pc-re is. ) Forza 5. Hát nem tudom, de azért kicsit többet várnék alapból. 13 pálya ? Nem kevés egy kicsit ? Egyébként sincs hozzá normális kormály normális áron. Controllerrel autózni meg igen csak arcade. Valahogy csalódás az xbox masina számomra. Ellentét viszont a PS4. Remote play VTA-n, ( lesz ilyen superbundle csonmag is.) second screen android, ios. Tapis gamepad, PS3-asnál is használt cuccok támogatása, mint pl wireless headset, Logitech g25/27 kormányok. Vagy eppen az hogy már december 13-án itthon, hivatalosa, Magyar garanciával megvásárolható a konzol. Vagy eppen az hogy xboxone alap csomag árából megrendeltem a PS4-et 2 controlerrel, kamerával és Killzone Shadow Fall LEMEZZEL. Nem letöltőkód hanem LEMEZ. Ez a nem mindeggy.

Biggrin

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Teljes egészében egyet kell értsek veled, Uram.. Biggrin

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

leo58
leo58 képe
Offline
Itt volt: 4 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-02-22 13:50

Nah ugye. Es ezután mondom én fennhangon hogy : " NA MOST POFÁ××Á ' JÓSKA GYEREK !!! " Biggrin

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

Freeman
Freeman képe
Offline
Itt volt: 8 év 3 hónap
Csatlakozott: 2012-05-24 11:49

Egyiket se érdemes megvenni még szvsz..egyrészt mert első szériásak másrészt a hack miatt.Egy forintot se adnék eredeti lemezre akármennyire is bejövős egy game,nekem annyit nem ér meg.Kár hogy nem mindenki így gondolkozik.Lehet most jönni itt a multiplayerel meg hogy kinek mekkora díszdobozos kollekciója van otthon origináltból...nem érdekel Smile

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

Ezzel mondjuk Én is így vagyok.

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

Simi
Simi képe
Offline
Itt volt: 12 óra 27 perc
Csatlakozott: 2008-10-23 17:08

Ezzel csak az a gond, ha mindenki igy gondolkodna és nem lenne játéklemez eladás nem is lenne játékfejlesztés. Természetesen a játéklemezek árát én is irreálisan magasnak tartom.

_____________________________________________________

RGH-Flash Nagykanizsán

_____________________________________________________

RGH-Flash Nagykanizsán

Freeman
Freeman képe
Offline
Itt volt: 8 év 3 hónap
Csatlakozott: 2012-05-24 11:49

Lenne játékfeljesztés mostmár mindig is lesz, csak nem kerülnének ennyibe a játékok,nyilván levinnék az árakat ha nem venné a nép tonnaszámra.(nem az itthoni népre gondolok)

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

Live nem fog menni, csak a hivatalos megjelenés után.

Amúgy annyira ekéztétek a One-t, pedig egyforma eladási számokkal nyitott, mint a PS4. Wink

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Majdnem.. Biggrin
13 ország premierjéből jött össze az egy milla, míg PS4 esetében csak Amerika és Kanada. PS4 esetén a többi ország jövő héten startol, nálunk pedig Dec 13. Wink

" Az Xbox One hivatalosan 13 országban (Ausztrália, Ausztria, Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Egyesült Királyság, USA és Új-Zéland) startol el november huszonkettedikén."

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

De ki írta, hogy nem? Attól még ugyanannyi One talált gazdára 24 órán belül, ha tetszik, ha nem.

Tudom, hogy fáj, hogy a szeretett konzolod kihívóra talált, de ilyen az élet.

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Kihívó? Szeretett? Ugyan annyi? Hagyjál már..
Nem gép, sem gyártó hívő nem vagyok. A játékokat szeretem.
Csak a teljesség kedvéért igazítottalak ki. Nem konzol háború a cél.. Biggrin

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

tom1
tom1 képe
Offline
Itt volt: 3 nap 6 óra
Csatlakozott: 2008-10-13 16:01

A cikket elolvasva, én a ps4-et venném meg, már azért is mert ps vitam is van. Meg az tény, hogy konzolt én azért vettem és vennék mert játszani szeretnék és nem sorozatokat nézni, ezt a funkciót személy szerint feleslegesnek tartom az One-nál.
A 360-ba se használtam volna ki ilyen dolgokat sohasem, erre van millió alternatíva. Hasznos és elgondolkodtató cikk. Thanxx

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Nagyon színesen. Wink

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

csakkibic
Offline
Itt volt: 7 év 7 hónap
Csatlakozott: 2009-01-23 10:20

Na meg a beépített kinect...van akinek kell--van akinek nem!(én speciell úgy 2 nap alatt meguntam!)--de NE erőszakolják az emberre 160 gurigáért...a játékokról nem is beszélve---18e---vicc!---a felső 10000 exkluzív játékkonzolja.
______________________________________________
Bp.11.ker

______________________________________________
Bp.11.ker

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

148. Játékok árai meg PS4 esetében is ugyanúgy alakulnak.

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

Freeman
Freeman képe
Offline
Itt volt: 8 év 3 hónap
Csatlakozott: 2012-05-24 11:49

Igen sok érte a 18e de ha belegondolunk csak a mi szemszögünkből tűnik soknak ugyanis a külföldiek úgy veszik az originált lemezeket mint mi itthon a kenyeret a boltba.USA-ban pl nem is hallottak még flashröl v reset glichről..ott nincs olyan h minden második gép buherált legfeljebb minden 1000.ik

Makk
Makk képe
Offline
Itt volt: 5 év 5 nap
Csatlakozott: 2007-04-27 17:02

Sok helyen írták, hogy a konzol játékra kell nem másra, meg mi a francnak bele a sok plusz opció.
Hát én úgy vagyok vele, hogy miért baj az ha benne vannak PLUSZ-ban?
Szerintem ez egy tök jó dolog.
Telefont is telefonálásra vettem mégsem keresgéltem, hogy márpedig nekem olyan telefon kell amivel csak telefonálni lehet. Használom sok más dologra is.

Szerintem jó, hogy az xbox próbál valami újat, többet hozni.

Ezektől függetlenül még mindig nem 100%, hogy melyikre esik a választásom.
_____________________________________
"Az okos ember a más hibájából tanul a hülye a sajátjából!"

_____________________________________
"Az okos ember a más hibájából tanul a hülye a sajátjából!"

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

Mondjuk a set-top box csatlakozást nem nagyon értem. Plusz 1 fogyasztóval tévézzek?

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

Makk
Makk képe
Offline
Itt volt: 5 év 5 nap
Csatlakozott: 2007-04-27 17:02

Ezt egy picit az xbox classic-kal tudnám összehasonlítani.
Mikor megvettem már volt egy DivX-es dvd lejátszóm, de idővel kiiktattam, mert az xbox mindent vitt és egyszerűbb volt, hogy csak egy "doboz" van a tv alatt mindenre.

_____________________________________
"Az okos ember a más hibájából tanul a hülye a sajátjából!"

_____________________________________
"Az okos ember a más hibájából tanul a hülye a sajátjából!"

leo58
leo58 képe
Offline
Itt volt: 4 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-02-22 13:50

Hmm.. Ha már VS.. Csak nekem tűnt fel hogy sokkal kevesebb ps4 meghibasodasról, hibákról lehet olvasni mint XO-ról ?

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

Ez oké. De nálam pl. sima antennán jön minden, digitálisban. HD is, 5.1-ben.

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

leo58
leo58 képe
Offline
Itt volt: 4 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-02-22 13:50

Igy javítsd az olvasóhibás xboxod.. Biggrin

http://www.gamestar.hu/xbox-one-disc-drive-lemezmeghajto-fix.html

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Ezt nekem is kilinkelte egy gyökér a face profilomra. Mistrust
Ugyan ez javította a 360-ját törölközőbe csavarva, mert azt is a neten látta... Agyhalott.

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

Freeman
Freeman képe
Offline
Itt volt: 8 év 3 hónap
Csatlakozott: 2012-05-24 11:49

Olcsó,gyors,praktikus Biggrin

leo58
leo58 képe
Offline
Itt volt: 4 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-02-22 13:50

Én csak ide raktam, akkor mi vagyok Laja ? Biggrin

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

Laja X
Laja X képe
Offline
Itt volt: 9 hónap 2 hét
Csatlakozott: 2006-07-12 11:31

Gondolom, csak elrettentésnek, és poénnak szántad..
Na az előbb említett ember véresen komolyan..

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

_____________________________________________________

X360 Slim-Fat és Egyéb konzol okosítás Tolna Megyében Wink

Samurai Spirits! >:)

Munez
Munez képe
Offline
Itt volt: 3 év 10 hónap
Csatlakozott: 2009-03-20 12:38

No...beszéltem pár One tulajjal. Egymástól függetlenül, mindegyik a Kinect-et emelte ki, mint nagyszerű újítás. Utána a kontroller következik.

Azt hiszem nálam el is dőlt a PS vs. One csata.

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

_____________________________________________________

X360 fat és slim okosítás, RGH, RGX, Székesfehérváron

leo58
leo58 képe
Offline
Itt volt: 4 év 8 hónap
Csatlakozott: 2007-02-22 13:50

Nah akkor gondolom veled nem fogok coop game-et tolni a Killzone vagy a Destiny, Division játékban..:-/

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

_____________________________________________________
PSN ID: Leo58hun
Szabályzat, XBSLINK.

Oldalak